159 порушень зафіксував рибоохоронний патруль у червні

У червні 2022 року державними інспекторами проведено 110 рибоохоронних рейдів, за результатами яких викрито 159 порушень природоохоронного законодавства, вилучено 1 387 кг водних біоресурсів та 126 од. заборонених знарядь лову. Інформує пресслужба черкаського рибоохоронного патруля.

Серед порушень:
17 грубих (ч. 4 ст. 85 КУпАП);
40 за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства);
3 – ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів);

Оформлено 99 актів виявлення та вилучення майна, власника якого не встановлено.

Сума накладеного штрафу склала – 9 027 грн, а збитки, завдані рибному господарству, становлять 280 561 грн.

15 справ передано до суду для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності, по 5 справам відкрито кримінальні провадження за вчинення злочину передбаченого КК України.

Черкаський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення правил рибальства або порядку придбання чи збуту водних біоресурсів, просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» Управління: (063) 896-65-93, (0472) 31-02-76.

Previous post Черкащанці, яка обвинувачується у державній зраді, продовжили термін тримання під вартою
Next post Черкаські правоохоронці викрили нарколабораторію, де виготовляли амфетамін