197-й округ: в кампанії «слуги народу» угледіли імовірний адмінресурс | Новони Черкащіни — огляд політики

В неофіційній виборчій кампанії владного кандидата на 197-му виборчому округу, спостерігачі угледіли імовірне використання адмінресурсу.

Про це йдеться в огляді активності потенційних кандидатів ГМ “Опора”.

Відмічається найбільша інформаційно-агітаційна активність потенційного кандидата у народні депутати від владної “Слуги народу” Віталія Войцехівського. Округ заполонила зовнішня реклама, агітаційні намети, реклама в інтернет, а сам кандидат вже активно курсує селами зустрічаючись з виборцями.

Оглядачі відмічають імовірне використання адмінресурсу владним кандидатом. Так на сайті Черкаської ОДА публікувалася інформація про відновлення будівництва басейну та підписання меморандуму щодо вирішення сміттєвого питання в Золотоноші. Публікації тотожного змістовного навантаження публікувалися у ЗМІ як політична чи іміджева інформація.

Нагадаємо, що кандидатом від владної партії “Слуга народу” став чинний міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський.

Нещодавно ЦВК, на прохання Черкаської ОДА, перенесла центр виборчого округу з Канева в Золотоношу.

Джерело

Previous post У Києві нагородили переможців журналістських творчих конкурсів і вшанували пам’ять Георгія Гонгадзе — Новини Черкащіни
Next post «Слуга народу» визначилася: земля собі та сину і недодеклароване люксавто | Новони Черкащіни — огляд політики