30-річний чоловік помер від отруєння грибами — зеленухами

Деталі

Кілька днів лікарі рятували від отруєння грибами 30-річного жителя Катеринополя. Але, на жаль, їм це не вдалося і чоловік помер.
Про це повідомляють в обласному центрі контролю та профілактики хвороб, де здійснюють моніторинг отруєнь дикорослими грибами.
За їхніми словами, це вже другий з початку року випадок отруєння грибами в нашій області.
«Жителю Катеринополя стало зле після вживання смажених грибів-зеленух, зібраних в тамтешньому лісі. Перші симптоми отруєння –слабкість, нудота, багаторазова блювота, діарея, сухість у роті, посилене потовиділення, з’явилися вже наступного дня», – розповідають фахівці центру.
І уточнюють, проте постраждалий звернувся до швидкої медичної допомоги лише на четверту добу та був госпіталізований до Катеринопільської багатопрофільної лікарні у важкому стані, потім переведений до реанімації Черкаської обласної лікарні, де й помер. Заключний діагноз – гостре отруєння грибами важкого ступеня.

scroll back to top

Previous post Гетьман, транзитом через Бондаренка, йде заступником на «Черкасиелектротранс» | Новони Черкащіни — огляд політики
Next post Унікальна дерев’яна 200-літня церква у Тернівці потребує реставрації — шукають спонсорів