31-річний громадянин РФ вкрав продукти в канівському магазині — Новини Черкащіни

12 лютого 2022, 09:00

Громадянин РФ, який мешкає у м. Каневі, перебуваючи в магазині ТОВ «АТБ» в м. Каневі, вирішив вчинити грабіж.

Про це повідомляє Kanos із посиланням на пресслужбу Канівського міськрайонного суду.

Зокрема чоловік таємно викрав з прилавку магазину: ковбасу, напій «Bleсk IСE» 1л., напій «Red Bull» 473 мл., напій «Red Bull» 250 мл., 2 продукти сирні 210 г., 4 батончики «Snickers» 50 г., а всього викрав харчових продуктів на загальну суму 388 грн. 60 коп., які помістив до сумки, і в подальшому пройшов через каси, та направляючись до виходу з магазину, був зупинений охоронцем магазину, на пропозицію останнього показати вміст сумки, розуміючи, що викритий у вчиненні крадіжки, викрадені речі не повернув, за викрадений товар не розрахувався та ігноруючи дії охоронця, швидко вийшов з магазину та пішов у невідомому напрямку.

В судовому засіданні обвинувачений 31-річний чоловік у вчиненому щиро каявся, засуджував свою поведінку та просив надати можливість виправитися.

Суд визнав винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України  та призначив покарання у виді громадських робіт строком 120 (сто двадцять) годин.

Джерело

Previous post У Черкасах кримський політв’язень Кремля презентував книгу — Новини Черкащіни
Next post Викрили уманчанку, яка збувала наркотики шляхом “закладок”