«Агро-Рось» відвезла вантаж на фронт – до «Чорних Запорожців» та в міноменту батарею

Деталі

Від групи компаній «Агро-Рось» фактично щомісяця вантажі із допомогою для наших захисників їдуть у прифронтову зону.
Про це розповідає засновник «Агро-Росі», секретар Політичної ради ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Анатолій Семинога.
«Дякуючи злагодженій роботі, все, про що говорять військові, вдається зібрати й доставити. Ми розуміємо, що саме в єдності наша сила, і сьогодні найтяжче нашим бійцям на передовій. Тож формуємо традиції і сумлінно дотримуємося їх», – говорить пан Анатолій і бажає успіхів та перемог нам та нашим захисникам.
Цього разу вантаж від «Агро-Росі» відвіз на фронт до «Чорних Запорожців» та в міноменту батарею працівники компанії Валерій Залевський.

Треба сказати, що у групі компаній «Агро-Рось» вже давно сформувалася традиція допомагати ЗСУ. Тож тут традиційно й оперативно реагують на запити військових і терміново збирають усе, що потрібно захисникам – спорядження, обмундирування, техніку, пальне, запасні частини, продукти харчування.

У «Агро-Росі» кажуть, що війна з російськими окупантами потребує постійних витрат, які самотужки покрити військовим не під силу, і лише спільними зусилля громад, влади, бізнесу можна наблизити перемогу.

Більше та детальніше – дивіться у відео:

scroll back to top

Previous post Черкащани можуть скористатися послугами мобільної бригади соціально-психологічної допомоги — Новини Черкас за сьогодні
Next post З російського полону звільнили 5 жителів нашої області