Автівка для фронту, на яку всі так активно донатили, вже в країні

Деталі

Автівка для захисників, на яку всі так активно донатили, вже приїхала з далекої Фінляндії до нашого краю
Про це повідомляють наші волонтери на ФБ-сторінці голови Черкаської районної військової адміністрації Валерії Бандурко.
За їхніми словами, автомобіль завантажено різними необхідними для воїнів речами та смаколиками від друзів.
«Окрема подяка Євгенії Кравченко за організацію багатьох важливих процесів
На залишок коштів ми придбали два комплекти камер нічного бачення для взводу ЗРВ, і ще два комплекти для потреб батальйону проспонсорували наші друзі з Ізраїлю», – кажуть волонтери.
Також, зазначають вони, очікується ще одна автівка з Франції, яку придбав благодійник Pascal Colombier.
«Через декілька днів забираємо друге авто у Львові, завантажуємось у Смілянському виконкомі планшетами для мінометки, спальниками, газовими туристичними пічками та ішим добром, і вирушаємо в сторону Вугледару до Наших « Тигрів «Чорних Запорожців»», – діляться планами невтомні наші волонтери й уклінно дякують всім, хто донатить.

Previous post Шашки як реабілітація та соціалізація
Next post У Головному управлінні ДСНС обговорили питання протидії корупції — Новини Черкащіни