Азербайджанцю, якого виявили в Умані, заборонили в’їжджати в Україну на майже 15 років — Новини Черкас за сьогодні

в Новини

19.05.2024

33-річного громадянина Азербайджанської Республіки вдруге видворили з України міграційники.

Про це повідомили в пресслужбі Міграційної служби Черкащини та Кіровоградщини.

У середині вересня 2022 року, після першого видворення, іноземцю встановили заборону в’їзду в Україну на 5 років. Змінивши свої персональні дані та виготовивши новий паспорт, іноземцю вдалося знову потрапити в Україну у серпні 2023 року. Для легалізації в Україні він уклав шлюб зі старшою на 20 років черкащанкою. Оскільки своє життя іноземець влаштовував в Умані, то був ідентифікований міграційниками, які вже притягували його до відповідальності за порушення міграційних правил, та працівниками Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області ДСР.

Громадянин Азербайджанської Республіки примусово відправився до країни походження. Цього разу до вже існуючої заборони в’їзду в Україну у нього додалося ще 10 років.

Читайте також: Патрульні виявили в Черкасах двох водіїв у стані наркотичного сп’яніння (ФОТО)

Реклама
Previous post У Черкасах 74-річний водій наїхав на пішохода | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post У Смілі зібрались учасники Відкритого чемпіонату Черкаської області з шашок