Благодійний джаз-концерт для підтримки воїнів-«азовців» проведуть у Черкасах — Новини Черкащіни

08 червня 2022, 23:02

10 червня о 19:00, у Черкаському ТРЦ Pioneer, -1 поверх проведуть благодійний джаз-концерт. Мета проекту — збір коштів на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ. Захід планували провести 20 травня, проте перенесли на червень.

Музикант та продюсер Саша Чемеров вперше зіграє джазову програму року на концертах в Черкасах і Києві. Проект Sasha Chemerov  Jazz Quintet створили цієї весни у Львові, до нього долучились музиканти з різних міст України, які під час війни стали вимушеними переселенцями, як і сам Чемеров.

Ідея, щоб Чемеров зазвучав у джазі належить львівському контрабасисту Сергію Федорчуку, який  під час війни створив Арт Фронт України й долучає музикантів з усієї країни до нових музичних проектів. Створює музикантам можливість волонтерити за спеціальністю — грати концерти й збирти кошти для ЗСУ.

Саме такий концерт відбудеться 10 червня о 19:00  в Черкасах на мінус першому поверсі ТРЦ  Pioneer, який є бомбосховищем.  Тобто концерт безпечний — в разі повітряної тривоги глядачі захищені. Співорганізатори в Черкасах — ГайдаFest.

Технічні підрядники проекту – Iqtech.

Склад Sasha Chemerov  Jazz Quintet:

Саша Чемеров — вокал (Чернігів)
Сергій Федорчук — контрабас (Львів)
Тарас Кушнірук — гітара (Львів)
Яків Цвєтінський — труба (Дніпро)
Влад Грудніцький — фортепіано (Дніпро)
Вадим Самосюк — ударні (Маріуполь)

Про  Сашу Чемерова

Саша Чемеров розпочав сольну кар’єру під своїм ім’ям весною 2021 року, за цей період артист встиг випустити чотири сингла, два з яких є спільні пісні з гуртом Бумбокс, Женею Галичем та Христиною Соловій. Це новий етап музичної творчості у кар’єрі музиканта, тепер вже як поп виконавця з вкрапленням таких жанрів як джаз, хіп хоп, соул. Якщо охарактеризувати це одним словом — український інтелігентний поп.
Саша Чемеров також є засновником каліфорнійського рок гурту The Gitas, а в минулому усім відомий як засновник українського рок гурту Димна Суміш.

Лінки для донатів:

Квитки:

Про це йдеться на сайті ЧМР.

Джерело

Previous post Відновлено зовнішнє освітлення на стадіоні «Юність»
Next post Поліцейські Христинівки проводять онлайн-уроки безпеки для школярів — Новини Черкащіни