Бондаренко каже, що військкомат має відреагувати на чоловіків у спідницях (ВІДЕО) — Новини Черкасс

Про це він розповів під час відеостріму.

– Відвідав один із закладів, що знаходиться в центрі. Майже навпроти нашої обласної прокуратури. Зараз там порядок не порушується на відміну від тих тусовочних вечірок, які були опубліковані на сторінці військового.

Скрін-шот з відео

Вказали власнику закладу, що треба прибирати сніг. На жаль, у нас тільки такий вплив. Не можна заборонити, щоб чоловіки в його закладі не ходили в спідницях, голі і так далі. Думаю військкомат відреагує. Думаю, треба цих чоловіків відправити на медичну комісію. Перевірити, як у них із станом здоров’я. Бо я бачу, що вони чудово виглядали на відео. Подивитися, чи вони не інваліди. І вирішити, що з ними робити.

Скрін-шот з відео

А також і в інших закладах. Бо то з дивану пишемо, то у фейсбуці розповідаємо. Але коли бачать військкомат – то тікають, або переховуються, – сказав мер.

Бондаренко розповідає про заклад, відео з яким у своєму Фейсбуці оприлюднив черкаський військовий

Previous post На Черкащині впродовж двох днів будуть небезпечні метеорологічні явища
Next post Черкаські правоохоронці отримали криміналістичну лабораторію для проведення експрес-аналізу ДНК — Новини Черкас за сьогодні