Будемо кричати, доки наші рідні не повернуться живими: у Черкасах мітингують на підтримку захисників Маріуполя | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Фото: Про все

Сьогодні, 6 травня, на Соборній площі в Черкасах зібрався мирний мітинг на підтримку захисників Маріуполя.

Більшість учасників — це родичі захисників, які зараз перебувають у Маріуполі.

Подібні акції зараз проходять по всій Україні. Організатори мітингу зазначають, що готові кричати про Маріуполь доти, допоки їхні рідні та знайомі не повернуться звідти живими.

— Визволення мирного населення замало, потрібно врятувати наших бійців, у яких уже немає сил, мотивації, ліків. Там дуже багато наших захисників, які потребують допомоги. Вони стоять до останнього, захищають мирне населення, але їм також потрібна допомога. Останнє, що писав звідти мій брат — це слова прощання з нами, — говорить, не стримуючи сліз, сестра захисника з Маріуполя Тетяна.

Фото: Про все

Previous post Сьогодні відзначають День матері. Історія та традиції свята
Next post “Три рази прощався із життям”: військовий із Черкас розповів про пекло в Попасній | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області