«Черкасиводоканал» нагородив художників ЧДТУ, які розмальовували люки — Новини Черкащіни

06 червня 2023, 07:04

Грамотами, сувенірами та приємними подарунками нагородили представники КП «Черкасиводоканал» 12 студентів ЧДТУ, які взяли участь у спільній з підприємством творчій акції. Нагадаємо, завдяки талантам цих митців та художників водоканалу у місті з’явилися 12 «вуличних картин» на люках міста. Побачити їх можна по вулиці Хрещатик – біля РАЦСу, 17-ї школи, податкової, поблизу фонтану за обладміністрацією та на шляху до дитячого парку.

«Ми вдячні за участь талановитих митців із ЧДТУ — у нашій творчій акції, всі малюнки вийшли дуже яскравими і креативними, ми отримали чимало позитивних відгуків містян і вдячність за те, що змогли додати фарб у будні міста і радощів – у життя черкащан. Впевнений, це не останній творчий проект разом з ЧДТУ, обов’язково продовжимо прикрашати місто – разом!» — подякував студентам та керівникам ЧДТУ директор КП «Черкасиводоканал» Іван Сухарьков.

Нагадаємо, якщо Ви хочете підтримати і продовжити нашу акцію із розпису люків – звертайтеся до нас на водоканал, ми проведемо обстеження люку, дамо Вам дозвіл, а також розкриємо секрети, які фарби і технології краще використовувати. Також передаємо творчу ініціативу іншим організаціям, які обслуговують люки в місті Черкаси.

Детальніше прочитати про акцію і побачити всі фото картин на люках — Ви можете за цим посиланням.

Про це повідомляє КП «Черкасиводоканал».

Джерело

Previous post У Каневі судитимуть водія, який здійснив наїзд на пішохода — Новини Черкащіни
Next post Легкоатлети Черкащини – призери чемпіонату України — Новини Черкащіни