Чоловіка, що стріляв у неповнолітню, засудили на 10 років

За публічного обвинувачення Золотоніської окружної прокуратури Черкаським районним судом визнано винним жителя Чорнобаївського району у вчиненні закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України). Інформують в обласній прокуратурі.

За даними слідства, обвинувачений, на грунті неприязних відносин із сусідом, незаконно, без дозволу власника проникнув до його житлового будинку, в якому знаходилася вся родина сусіда, та маючи раптово виниклий умисел на вбивство неповнолітньої доньки, направив споряджену патроном рушницю прямо в її сторону й здійснив постріл в напрямку останньої, влучивши в стіну на рівні дещо вище голови потерпілої. Потім висловив погрози цій сім’ї на вбивство, але не встиг нажати на спусковий гачок, оскільки був зупинений власником будинку.

Суд погодився з доводами прокуратури та засудив особу до 10 років позбавлення волі.

Previous post Їв листя і бруньки, а мріяв про хліб: історія Антоніна Снігура, який дитиною пережив Голодомор — Новини Черкащіни
Next post Котику мій, котку, не лізь на колодку: колискові, які співали малюкам на Черкащині