COVID-вакцинацію хочуть організувати у всіх школах – для вчителів та батьків учнів | Черкаські новини — суспільство

фото тематичне

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручила регіонам розглянути питання організації щеплень учителів проти COVID-19 у школах.

Як передає «Укрінформ», про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я.

— Державна комісія доручила головам обласних та міста Києва державних адміністрацій вжити заходів до залучення до процесу вакцинації, у тому числі, вчителів та працівників закладів освіти … існуючих пунктів щеплень у закладах освіти, — йдеться у повідомленні.

Також держадміністрації мають розглянути питання забезпечення можливості та організації вакцинації, у тому числі вчителів та працівників закладів освіти за допомогою виїзних мобільних вакцинальних сесій у разі відсутності в закладах освіти постійних пунктів щеплень.

Окрім цього, пропонується інформування та проактивне запрошення до вакцинації не лише вчителів та працівників закладів освіти, а й їхніх родичів та родичів здобувачів освіти.

Як повідомлядося, Державна комісі ТЕБ та НС встановила жовтий рівень епіднебезпеки в усіх регіонах України з 23 вересня. У межах цього рівня заборонено проведення масових заходів за участю більш як 1 особи на 4 кв. м. площі будівлі або території, заповненість кінозалів та залів інших закладів культури понад 50% місць, заповненість спортзалів і фітнес-центрів не більше ніж 1 особа на 10 кв. метрів тощо. Водночас вимоги жовтого рівня пом’якшені для вакцинованих.

Previous post У Звенигородці п’яний водій пропонував поліцейським хабар | Черкаські новини — суспільство
Next post Більше половини зареєстрованих безробітних на Черкащині – люди з вищою освітою | Черкаські новини — суспільство