Дільничні офіцери поліції відзначають професійне свято — Новини Черкащіни

17 червня 2022, 17:03

Керівники поліції привітали зі святом правоохоронців та вручили їм подяки за успіхи та досягнення у службовій діяльності.

Сьогодні, 17 червня, з професійним святом правоохоронців вітали заступник начальника Главку Сергій Коваленко, начальник управління кадрового забезпечення Іван Давиденко, представники Управління превентивної діяльності та представники діючих в управлінні профспілкових організацій.

«Мужні, сильні, відповідальні й точно професіонали своєї справи. Щоденно ви повинні в повному обсязі володіти інформацією про стан справ на своїй дільниці, постійно комунікувати з громадянами та швидко реагувати на повідомлення про правопорушення. Ваша робота потребує самовіддачі, вміння розуміти складні життєві ситуації, соціальні конфлікти. Дякуємо вам за спокій, безпеку і правопорядок у нашому місті та області», — наголосив Сергій Коваленко.

288944703_1373679099784286_6513345115791507183_n

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативність та наполегливість у щоденній роботі кращим дільничним офіцерам поліції ГУНП в Черкаській області заступник начальника поліції Черкащини Сергій Коваленко вручив подяки.

Також подяки та символічні подарунки поліцейські отримали від Голови первинної профспілкової організації ГУНП в Черкаській області Всеукраїнської профспілки Національної поліції Валерія Недопаса та представника Черкаської обласної організації професійної спілки атестованих представників органів внутрішніх справ України Олександра Басараба.

Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає вас від негараздів, підтримують та надихають рідні люди, а доля збагачує енергією та радістю сьогодення», — додав на завершення Іван Давиденко.

Пресслужба поліції Черкащини

Джерело

Previous post На Уманщині через пожежу травмувався чоловік — Новини Черкащіни
Next post Для висвітлення нинішніх драматичних тем журналістові потрібне міцне ментальне здоров’я, – НСЖУ — Новини Черкащіни