Дитяча точка провела день відкритих дверей і презентувала літні активності

Деталі

На центральній площі Дитяча точка #Спільно влаштувала веселе свято, приурочений до Дня захисту дитини. Незабутніми моментами поділились на сторінці Смілянського центру соціальних служб.

Цей день був повний радості, емоцій та незабутніх вражень для всіх малих учасників!
Волонтери Дитячої точки та фахівці Центру соцслужб з радістю представили різноманітні локації, спеціально створені для дітей, щоб вони могли насолоджуватись кожною хвилиною свята. Спортивні естафети допомагали дітям розвивати свої навички, підтримувати командний дух.
Фотозони були справжнім казковим куточком, де діти могли знайти свою улюблену тематику, стати героями власних історій та залишити пам’ять про цей день у фотографіях.
Асфальт став платформою для безмежної креативності, коли дитячі руки перетворили його в чудові шедеври малюнків.

Також з учасниками свята займалися нейротренуванням для мозку, що розвивають креативність та інтелектуальні здібності дітей. Робота з метафоричними картами відкриває нові горизонти та навички творчого мислення, які допомагають розширювати уявлення про світ.
Волонтери Дитячої точки та працівники Центру презентували також презентували інші напрямки своєї роботи. Адже попереду літня пора дитячого відпочинку. Цей час можуть провести з користю і діти, і їх батьки. На Дитячій точці #СПІЛЬНО вже заплановано чимало активностей. Кожен день розписаний. Тож підписуйтесь на https://www.facebook.com/smilaslujba.

Тут точно знають від чого і як захистити дітей. А також порадять і допоможуть як розвивати підростаюче покоління різного віку.

scroll back to top

Previous post Припинили приймати деякі види доларових купюр: в НБУ пояснили, що робити
Next post У Черкасах ДТП з великою кількістю постраждалих