До 7 років позбавлення волі засуджено жителя одного з сіл Звенигородського району — Новини Черкащіни

27 липня 2022, 10:03

Звенигородською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно особи, яка нанесла умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Так, прокурором у суді доведено, що в липні 2020 року 32 — річний житель одного з сіл Звенигородського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті побутового конфлікту, наніс своєму односельчанину більше 5 ударів кулаками по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий, який був госпіталізований до лікарні, того ж дня помер.

Вироком Лисянського районного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

Джерело

Previous post Понад 50 тонн гуманітарки відвантажили минулого тижня громадам області — Новини Черкащіни
Next post Платникам Черкащини за пів року відшкодовано 320,4 млн гривень податку на додану вартість — Новини Черкащіни