Двох іноземців примусово повернуть додому з Черкащини

Двоє іноземців у встановлений міграційниками строк покинуть територію України.

Про це повідомляє пресслужба Міграційної служби в Черкаській області.

У Корсунь-Шевченківському міграційники виявили 25-річного громадянина Республіки Узбекистан, який після закінчення строку дії посвідки на тимчасове проживання, у семиденний термін не залишив територію України. За порушення міграційного законодавства, іноземця притягли до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП і наклали стягнення у виді штрафу у 2040 грн. Протягом місяця іноземець муситиме виїхати з України відповідно до рішення про примусове повернення до країни походження.

Також примусово повертатиметься додому і 66-річна громадянка Російської Федерації. Працівники Придніпровського відділу у місті Черкаси встановили, що іноземка вже понад рік перебуває на території України. За протермінування дозволеного строку перебування в Україні її притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП. Громадянка РФ сплатить штраф у 1700 грн та до 15 лютого 2022 року зобов’язана самостійно поїхати до країни походження відповідно до рішення про примусове повернення.

Джерело

Previous post За добу на Черкащині виявили понад 900 хворих на COVID-19