Двоє братів отримали по сім років за невдале “колекторство”

Двоє братів які викрали чоловіка з автомобілем під приводом його купівлі отримали по сім років позбавлення волі. Про це йдеться у вироку Соснівського суду, пише “Кропива“.

Події мали місце в Черкасах у січні минулого року. Обвинувачені зустрілися з місцевим підприємцем під приводом купівлі його автівки. Під час тестування автомобіля, один з братів який був за кермом, дістав пістолет та почав погрожувати власнику автівки з вимогою надати 10 тис. грн. Другий брат, що сидів на задньому сидінні, на ліву руку підприємця надів кайданки та намагався його утримувати.

Підприємець чинив опір і водій направив на нього пістолет. В ході боротьби водій здійснив постріл, а потерпілому вдалося перелізти на заднє сидіння і на ходу вискочити з авто по вул. Смілянській.

Нападники втекли на автомобілі Ssang Yong, але згодом були затримані поліцією.

В суді обвинувачені вину визнали частково та посвідчили, що їх нібито попросили налякати потерпілого за неповернутий борг.

Потерпілий посвідчив, що ніякого боргу перед названим нападником особою не мав.

Суд визнав підсудних винними за кількома статтями КК України (викрадення авто, розбійний напад, викрадення людини, незаконне поводження зі зброєю) та призначив покарання по сім років позбавлення волі.

Previous post Соціальних працівників територіального центру привітали з професійним святом | Новини Жашківа
Next post СБУ викрила українські кол-центри, які працювали на Держдуму РФ