Фахівці Шевченківського залізничного відділу провели на станції важливі бесіди — Новини Черкащіни

16 березня 2024, 12:26

На Черкащині перед Всесвітнім днем боротьби з туберкульозом активізується інформаційна кампанія та роз’яснювальна робота серед громадян, до цього залучаються фахівці Черкаського обласного центру контролю та профілактики захворювань.

В області до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом Черкаським обласним ЦКПХ проводяться інформаційні кампанії та роз’яснювальна робота серед населення

12 та 13 березня помічниці лікаря-епідеміолога Ірина Мартиненко та Олена Сторчак Шевченківського залізничного відділу Черкаського обласного ЦКПХ провели інформаційно-роз’яснювальну роботу під гаслом «Так! Ми можемо подолати туберкульоз!».

Фахівчині розповіли працівникам залізничного транспорту, відвідувачам станції імені Тараса Шевченка та пасажирам приміського дизель-поїзда сполученням «Черкаси-Умань» про джерело інфекції, шляхи передачі, клінічні прояви, профілактику туберкульозу та роздали друковані матеріали про інфекційне захворювання.

Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного ЦКПХ.

Фото: oblses.ck.ua

Джерело

Previous post Соцпрацівники Черкащини отримають електроскутери — Новини Черкащіни
Next post Переможені в небі: збиті залишки ворожих літальних апаратів експонують у краєзнавчому музеї — Новини Черкащіни