Футболісти СК «Новини Жашківа» перемогли у 2 турі Об’єднаного чемпіонату ДФЛ  | Новини Жашківа

Завершено 2 тур Об’єднаного чемпіонату Джулинської футбольної ліги та Уманського району пам’яті загиблих захисників України 2022. Нагадаємо, що гравці СК «Жашківська громада» впевнено здобули перемогу у 1 турі й не збирались поступатись суперникам в наступних двобоях.

В рамках 2 туру в Уманському дивізіоні СК «Жашківська громада» зустрічалася з ФК «Ятрань-80». Невдалий початок уманчан обернувся для жашківчан двома швидкими голами від головної ударної сили команди Богдана Лавренюка – Олексія Піддубного й Ігоря Вітюка на 10-ій хвилині матчу. Амбітним господарям також вдалося поцілити у ворота суперників. Гра була досить напруженою, але наші земляки зуміли втримати позицію лідерів, закріпивши перемогу іще одним влучанням Євгена Дунди у ворота суперників. В результаті матч закінчився з рахунком 3:1 на користь СК «Жашківська громада».

За словами організаторів чемпіонату, у разі перемоги в наступному турі жашківчани забезпечать собі як мінімум 4 місце, а це – плей-офф.

Пишаємось нашими футболістами та вітаємо їх з черговим успішно пройденим етапом!

3 тур Об’єднаного чемпіонату ДФЛ та Уманського району пам’яті загиблих захисників України 2022 проходитиме у Жашкові, 18 вересня о 16:00 на Центральному стадіоні, де СК «Жашківська громада» зустрічатиметься з командою з Городецького «4MOBILE-Базис».

Віримо у своїх, підтримуємо та бажаємо подальших успіхів!

Previous post Хата замість квартири: переселенці та черкасці переїжджають у села — Новини Черкащіни
Next post На Черкащині затримали чоловіка, що ловив рибу з човна