Голосами українських захисників і захисниць записані вірші та казки для малечі в телеграмі — Новини Черкасс

Про це повідомили в пресслужбі Черкаської ОДА.

– Ми чудово розуміємо, що наші захисники і захисниці сумують за своїми дітьми. Через “Підтримай дитину” ми хочемо дати можливість українським воїнам поділитися своїм теплом, емоціями, почуттями, мудрістю і добрим словом з нашим молодшим поколінням. Кожен, хто читає казку чи вірш, читає для усіх дітей України, – зазначила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр.

Із перших днів повномасштабної війни в телеграм-каналі група волонтерів, психологів і педагогів розміщує ігри, вправи, забавки, завдання для дітей, аудіо- та відеоматеріали для батьків. Частина матеріалів адаптована для дітей з особливими освітніми потребами. Уся інформація є безкоштовною.

Також у телеграм-каналі “Підтримай дитину” триває челендж дитячих малюнків та робіт “Подарунок Україні”, публікують відео з виступами дітей.

Нагадаємо, зареєструвати новонароджених знову можна онлайн.

Долучайся до телеграм-каналу “Шо там у Черкасах?”. Оперативно повідомляємо про повітряні тривоги і першими повідомимо про нашу перемогу

Previous post Цього тижня в Черкаській області похолодає
Next post У черкаському лабцентрі показали тижневу статистики хворих на COVID-19 — Новини Черкасс