Хлопцеві, який обікрав черкаську журналістку, присудили громадські роботи

19-річному хлопцеві, який викрав ноутбук у черкаської журналістки, присудили громадські роботи. Про це йдеться у вироку Придніпровського суду, пише сайт zmi.ck.ua.

Було встановлено, що хлопець перебував у квартирі, в якій винаймав одну з кімнат. Маючи вільний доступ, він викрав із кімнати постраждалої ноутбук чорного кольору, марки “Dell Inspirion” 3793 17.3 FHDAG/Intelі7-1065G7/DVD/NVD230-2, серійний номер 3S5XP03, модель R35E, вартість якого відповідно до висновку експерта становить 18 000 гривень. Після цього він зник із місця злочину.

Органом досудового розслідування дії хлопця, кваліфіковані за ч.1 ст.185 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка). Під час досудового розслідування він свою вину визнав та щиро розкаявся. Суд розглянув обвинувальний акт щодо вчинення кримінальних проступків без проведення судового розгляду в судовому засіданні за відсутності учасників судового провадження на підставі вивчення обвинувального акту та доданих до нього матеріалів із ухваленням вироку без зазначення доказів на підтвердження встановлених обставин відповідно до положень ч.2 ст.382 КПК України.

І в результаті суд призначив хлопцеві покарання у вигляді громадських робіт на строк 80 годин.

Previous post Розбірки в центрі Черкас: учасники отримали нерівноцінні запобіжні заходи
Next post Слідство щодо збройного конфлікту у центрі Черкас триває до наступної серії “загострення”?