Як сьогодні в Черкаській області будуть виключати світло (графіки)

Сьогодні, 5 грудня, на Черкащині, окрім деяких ОТГ Уманського району, продовжують діяти графіки відключень 2/4. Тобто на дві години вимикатиметься та на чотири години вмикатиметься світло.

Про це повідомляє пресслужба ПАТ "Черкасиобленерго".

1 черга

2 черга

3 черга

Адреси можна переглянути ТУТ.

Однак не вся Черкаська область може застосовувати графік 2/4, оскільки в регіон надходить живлення від різних джерел, зокрема це стосується Уманського району, який отримує обмежену потужність від генеруючих енергетичних об’єктів, що найбільше постраждали від ракетних ударів окупанта.

Тобто нині в Монастирищенській, Христинівській, Уманській, Бабанській, Дмитрушківській, Паланській, Ладижинській об’єднаних територіальних громадах діє графік 3/3. На три години вмикається світло та на три години вимикається.

1 черга

2 черга

Адреси можна переглянути ТУТ.

Також черкащан просять продовжувати економне споживання електроенергії, оскільки це дасть змогу оперативніше стабілізувати енергосистему та довше користуватись електроенергією, не виходячи за рамки наданого ліміту потужності. Максимально зменшуйте використання електроприладів: вимикайте зайві електроприлади з мережі, вимикайте світло у кімнатах та приміщеннях, якщо ним не користуєтеся. Також звертаємося до усіх підприємців з проханням обмежити підсвічування рекламних вивісок, банерів, біл-бордів, моніторів тощо, це також допоможе знизити навантаження у мережах.

Джерело

Previous post Черкащанина, який ухилявся від призову, будуть судити
Next post Відправили черговий транш автівок на передову