Які потреби та пропозиції черкаських користувачів опубліковані на платформі продбезпеки? — Новини Черкасс

Серед  користувачів платформи – агрофірми, виробничі компанії, військові адміністрації, міські (територіальні) громади, торгові та логістичні компанії. Платформа надає можливість усім учасникам оперативно взаємодіяти та вирішувати питання постачання товарів, у яких є потреби на місцях, повідомляє пресслужба Черкаської обласної військової адміністрації.

Зазначимо, що наразі спостерігається тенденція зростання підключень користувачів з Чернігівської області, яка поступово відновлюється після військового вторгнення.

Серед найпоширеніших опублікованих на платформі потреб черкаських користувачів – крупи, томатна паста, дріжджі, борошно, чай чорний, риба заморожена, дизельне пальне, бензин.

Загалом на платформі опубліковано понад тисячу потреб як для населення, так і для підприємств. Найбільше відкритих заявок – у Миколаївській, Київській, Житомирській та Хмельницькій областях.

Кількість пропозицій, опублікованих на платформі, також перевищує тисячу. Найбільше відкритих пропозицій в Полтавській, Хмельницькій, Київській та Львівській областях. Серед товарних позицій, які пропонуються користувачам Черкаської області – печиво, соняшникова олія, масло солодковершкове, риба заморожена, м’ясо яловичини та свинини. Пропонуються на платформі черкаським учасникам також перевезення.

Нагадуємо, що реєстрація та робота на платформі для всіх учасників – безкоштовна.

Як повідомляв “18000”, від початку повномасштабної війни вже 14 підприємств ухвалили рішення переїхати із “гарячих точок” на Черкащину. Нині вони перевезли значну частину обладнання і продукції. Ще 7 – в процесі релокації.

Підписуйтеся на телеграм-канал “Шо там у Черкасах?”. Лише перевірені новини

Previous post Горить трава, а з нею і рідна земля: на Черкащині знову палили суху рослинність (ФОТО)
Next post До Дня пам’яті та примирення в Черкасах провели молебень за захисників України — Новини Черкащіни