Інтерконтинентальний чемпіон світу з кікбоксингу WAKO серед професіоналів став «Кращим спортсменом Черкас» — Новини Черкащіни

22 вересня 2021, 21:03

На початку сьогоднішнього засідання виконавчого комітету міський голова Анатолій Бондаренко вручив диплом Черкаської міської ради у номінації «Кращий спортсмен 2021 року у м. Черкаси» кікбоксеру Роману Щербатюку.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Наш спортсмен — майстер спорту міжнародного класу, є багаторазовим чемпіоном світу та Європи з WAKO, входить до складу штатної збірної команди України з кікбоксингу WAKO. А 16 червня 2021 року у м.Ташкент (Узбекистан) Роман здобув перемогу та завоював титул інтерконтинентального чемпіона світу з кікбоксингу WAKO серед професіоналів.

Нагадаємо, що дипломами Черкаської міської ради у різних номінаціях були відзначені черкасці за вагомий особистий внесок у розвиток Черкас з нагоди 735-ої річниці з Дня заснування нашого міста.

Джерело

Previous post Лише 35% зареєстрованих безробітних мали профтехосвіту, більше половини – люди з вищою освітою — Новини Черкащіни
Next post Завершується капітальний ремонт Черкаської школи мистецтв №2 — Новини Черкащіни