Юні футболісти Жашківської громади у «Срібній Лізі» обласного чемпіонату! | Новини Жашківа

25-26 лютого відбулися завершальні відбіркові ігри групових етапів Чемпіонату Черкаської області з футзалу 2023 року. Вихованці Спортивного клубу «Жашківська громада» беруть участь в цих змаганнях із 12 лютого у віковій категорії 2013-2014 р.н. і демонструють неабияку завзятість, силу волі та спортивну майстерність. Тож і боротьба за вихід у фінал була зовсім недитячою, а навпаки – юні спортсмени боролися, немов досвідчені футболісти. Вони вдало робили передачі, створювали перешкоди та забивали красиві голи, спритність юних голкіперів вражала суддів.

Тож підбиваючи підсумок змагань, наші юні спортсмени у своїй віковій категорії увійшли до «Срібної Ліги», а отже вийшли у фінал Чемпіонату.

Тож вітаємо жашківських футболістів, їхніх батьків і тренерів Олексія Піддубного та Богдана Лавренюка з прекрасним результатом змагань! Але попереду нові поєдинки, тому бажаємо команді й надалі спортивної сили та витримки, щоб гідно тримати удар, вдалих футбольних матчів і успіхів!

Previous post Гвардія наступу: яку зі штурмових бригад обрати — Новини Черкащіни
Next post Під час обшуку у раніше судимого за вбивство виявили боєприпаси