Канівчанин обікрав автівку переселенців

Крадіжка сталася 21 травня близько 07:30 години у Каневі. Розбивши скло, зловмисник заволодів особистими речами власника транспортного засобу: 15 тисяч євро, 100 тисяч гривень та золоті вироби. Це майно належало родині, яка їхала з території бойових дій на Черкащину, інформують у нацполіції Черкащини.

Працівники поліції на місці події зібрали необхідні докази, опитали очевидців та провели першочергові заходи.

Правоохоронці оперативно встановили особу, яка вчинила кримінальне правопорушення. Ним виявився 29-річний канівчанин.

Чоловіка затримали у процесуальному порядку та виявили у нього речі, що належать потерпілому.

За фактом крадіжки слідчі відділу поліції №1 Черкаського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури, затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Наразі правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Previous post Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення Києва з Черкасами — Новини Черкащіни
Next post Перейменування вулиць: чи потрібно жителям Черкас змінювати документи