Казкарка познайомила читачів із своєю повісттю «Три дні з життя Єви»

Деталі

Зустріч з дитячою письменницею, казкаркою Анною Григорович вже за традицією провели у дитячій книгозбірні, розповіли бібліотекарі цього закладу.

Панні Анна є членкинею НСПУ, лауреаткою багатьох літературно-мистецьких конкурсів. Письменниця написала чудові твори для дітей: казкові повісті «Зелений травмай», «Чудесна дудочка», «Незвичайна експедиція у зачакловане королівство, «Чарівні пригоди конячки Камелії та зоряних дітей Дмитрика і Насті».
Казкова повість «Три дні з життя Єви» є четвертою книгою авторки. Запрошені на захід юні сміляни, учні 3-х та 5-В класів ЗОШ №1 (класні керівники Людмила Круковська, Світлана Кравченко та Світлана Кириленко) уважно слухали гостю, цікавилися історією написання казкових повістей, задавали питання про творчість письменниці.
Як зазначають бібліотекарі, приємним сюрпризом для гості став пісенний дарунок читачів: вихованець Дитячої школи мистецтв Олексій Кашников виконав пісні «Воля», «Заспіваймо пісню». Діти побажали гості творчого натхнення, нових книг та вдячних читачів. Натомість в подарунок від авторки отримали мандрівку до дивовижного світу казки, енергетику живого поетичного слова, чудовий настрій та позитивні емоції від спілкування.
Познайомитись із творами Анни Григорович можна, придбавши їх на різних книжкових платформах. Також є повісті авторки і в центральній дитячій бібліотеці. Тут ще багато сучасних цікавих книжок, які діти із захватом можуть почитати влітку.

scroll back to top

Previous post Перспективи розвитку медичної галузі Сміла в рамках реформи закладів охорони здоров’я
Next post Позовна робота податкової служби Черкащини: за січень-травень до бюджету надійшло 8,9 млн гривень — Новини Черкащіни