Кільком громадам району відвантажили гуманітарну допомогу

Деталі

Рух гуманітарних вантажів у нашому районі триває.
Про це повідомляє голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко.
За її словами, із Польщі волонтери Олександр Купчак та Сергій Брюшенко привезли до районного хаб-складу продукти харчування та деякі інші речі. Це, зокрема, крупи, консерви м‘ясні і овочеві, страви швидкого приготування, сіль, ковдри, чоловічі косметички та матрац.
«Віталій Колесник та Олександр Темноход вже вкотре прибули з Італії з багатьма необхідними речами. Макарони, молоко, печиво, дитяче харчування, овочева консервація, дитяче пюре, жіночі засоби гігієни, одяг та медикаменти — усе це зібрано завдяки італійській асоціації «Uniti per la vita» місто Ерколано провінція Неаполя та волонтерами і мешканцями міста Торре дель Греко провінція Неаполя», — розповідає пані Валерія.

І додає, дуже вдячна волонтерам, адже ваша підтримка надзвичайно важлива.
«Від ТОВ «Євраліс» з Польщі отримали підгузки, зубні пасти, дитяче харчування, одяг, крупи, енергетики. Дякую Едуарду Козіну за співпрацю», — говорить Валерія Бандурко.
Вона каже, що цими днями згідно з заявками відвантажили гуманітарну допомогу Балаклеївській, Сагунівській, Михайлівській сільським ТГ та громадській організації ГО «Воля і Право».
« У громадах необхідні речі та продукти харчування отримують громадяни, які знайшли свій прихисток від війни у нашому районі», — підсумовує голова Черкаської РВА.

scroll back to top

Previous post Черкащанин розповів, хто може стати військовим медиком — Новини Черкасс
Next post У Смілі для літнього відпочинку придатні три місця