Команда СК «Новини Жашківа» — у півфіналі Об’єднаного чемпіонату ДФЛ та Уманського району | Новини Жашківа

Цими вихідними відбулися чвертьфінальні матчі Об’єднаного чемпіонату Джулинської футбольної ліги та Уманського району пам’яті загиблих захисників України 2022. Зокрема 23 жовтня за право потрапити до півфіналу змагалися наші земляки – футболісти СК «Жашківська громада», які під керівництвом і наставництвом Богдана Лавренюка зіграли у Бершаді Вінницької обл. проти ФК «Баланівка».

Цитуємо слова організаторів з огляду матчу: «Жашківська громада зіграла саме так, як і треба грати в гостях у матчах на виліт. Нічого зайвого. Кожен гравець чітко знав свої дії, обумовлені тренером до початку гри. У першому таймі гості були швидшими, але головне – це швидкість у прийнятті рішень».

Так, у першому таймі атакувальний півзахисник СК «Жашківська громада» Антон Росс, до 30-ї хвилини зробив хет-трик, до 40-ї – покер, а у другому таймі – взагалі забив свій 5-й гол у матчі та 11-й в Об’єднаному чемпіонаті.

Унаслідок вдало зіграного матчу, ФК «Баланівка», яка була переможцем Джулинського дивізіону, вибула на стадії 14 фіналу, а от СК «Жашківська громада» вкотре підтвердила, що не поступатиметься суперникам на шляху до наміченої цілі.

Пишаємось нашими футболістами та вітаємо команду й тренера з вдало пройденим етапом до півфіналу!

Отож у півфіналі наші земляки зіграють із ФК «Бершадь». Підтримаймо їх! Вірмо в їхні сили та побажаймо подальших успіхів!

Такі чемпіонати в підтримку наших захисників засвідчують єдність і незламність українців на шляху до Перемоги!

Previous post Епідпоріг щодо грипу та ГРВІ перевищено в 6 громадах Черкащини — Новини Черкащіни
Next post Знешкодили злочинну організацію, яка створила міжрегіональну мережу масового збуту амфетаміну