Куди звертатись постраждалим внаслідок війни

Деталі

Уряд запустив єдиний онлайн-майданчик для допомоги українцям, постраждалим внаслідок війни.

Про це повідомляють на сторінці Міністерства охорони здоров’я України.
Наразі на платформі зібрані всі ключові служби, що надають українцям психологічну, юридичну та соціальну допомогу. Крім того, на сайті є буклети та інформаційні матеріали, щоб допомогти громадянам розпізнати негативні наслідки насильства та вчасно впоратися з ними.
Всі сервіси є перевіреними, конфіденційними та безоплатними.
» Бути поруч і надавати громадянам надійну, всебічну підтримку — головна мета медичної системи і всіх наших медиків. Ми адаптували роботу під виклики воєнного часу, запити суспільства, зорієнтувавши функціонування усіх наших закладів, щоби надати медичну й психологічну допомогу кожному та кожній, хто зазнав тортур і насильства. Нашу роботу ми координуємо з іншими міністерствами, громадськими організаціями і міжнародними партнерами задля максимально швидкої і ефективної реакції на нові виклики, які в умовах війни виникають щодня. Наше завдання і відповідальність допомогти українцям зберегти і зміцнити свій психологічний ресурс. Відновимо людину — людина відновить все «, — підкреслила на презентації платформи заступниця міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак.
Платформа допомоги врятованим створена за ініціативи Офісу Віцепремʼєрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

scroll back to top

Previous post Черкаські енергетики проводять планові роботи повітряної лінії на кількох вулицях міста (ВІДЕО) — Новини Черкас за сьогодні
Next post У районі успішно працює благодійний фонд «Незламний Південь»