Лазер діодний та лазери для видалення тату

Для забезпечення українських закладів косметології сучасною технікою компанія Prime Laser проектує та виробляє широкий спектр спеціалізованої апаратури. Наприклад, лазер діодний є ефективним засобом для видалення волосся, а для освітлення татуажу або татуювань можна замовити неодимовий лазер для видалення тату. Тільки для двох перерахованих процедур у рейтингу продукції компанії представлено півтора десятки різних пристроїв, але яку машинку краще обрати і скільки коштують прилади?

Трьоххвильовий діодный лазер в Україні

В асортименті продукції «Праймлазер» (Україна) представлено широкий спектр обладнання для видалення зайвого волосся. Для роботи ви можете використовувати не тільки лазери діодні PrimeLaser, але й ЕЛОС-аналоги, що поєднують RF та фотоепіляцію, дозволяючи працювати штампом у режимі elight або методом SHR-сканування. Вибір техніки залежить від бюджету на розвиток та особистих уподобань і досвіду фахівця.

До преміум-варіанту відноситься діодний трьоххвильовий лазер, що має наступні особливості:

• робота на трьох довжинах хвилі;
  • видалення темного і світлого волосся, тобто максимальне охоплення клієнтури;
  • потужність трьоххвильового приладу від 600 Вт.

Додатково до трьохволнового різновиду компанія випускає однохвильові аналоги, які підходять тільки для впливу на добре пігментоване темне волосся у стані активного зростання. Цей тип техніки обирають фахівці, які хочуть охопити послугою не всіх клієнтів, а тільки більшу частину з відповідним фототипом шкіри. Обидва типи апаратури побудовані на сучасній технології VCSEL, що забезпечує компактність, більшу потужність і стабільність порівняно з класичними аналогами.

Ціни на діодні лазери залежать не тільки від режиму обробки і потужності, але й від форм-фактору:

• портативні прилади орієнтовані на періодичне використання з перервами на охолодження;
  • стаціонарні системи можуть працювати практично протягом усього робочого дня.

Комплектуючи косметологічний кабінет, ви можете замовити потужний діодний лазер у Львові чи іншому українському місті (Київ, Одеса, Дніпро) за вигідною вартістю від виробника. Крім того, компанія забезпечить безкоштовну доставку, що дозволить вам зекономити на транспортуванні.

Купити лазери для видалення тату

Для виведення чорнильного пігменту навколо очей (зокрема, татуажу брів та губ) може використовуватись ремувер, але безпечніше, ефективніше та комфортніше для клієнта робити процедуру на лазерному обладнанні. Також наноімпульсні лазери неодимові призначені для виконання наступних процедур:

• виведення тату (глибоких, темних, кольорових);
  • карбоновий пілінг;
  • позбавлення від дефектів шкіри (наприклад, YAG-лазер підходить для видалення куперозу).

Ціна на лазер для видалення татуювання стартує від 185 тис. грн і залежить від форм-фактору (стаціонарний чи портативний), використаної технології (Active Q-switch чи Passive), потужності, наявності моноімпульсного впливу та інших факторів. Замовивши лазери для видалення тату у виробника, ви матимете наступні переваги:

• широкий вибір апаратури (3 пристрої у компактному корпусі і 1 потужна стаціонарна модель);
  • вигідні ціни та можливість придбати продукцію у розстрочку;
  • безкоштовна доставка по Україні (Запоріжжя, Львів, Харків);
  • безкоштовне навчання персоналу на курсах;
  • професійне обслуговування та інші сервісні послуги;
  • кваліфіковані консультації з вибору обладнання.

У «Праймлазер» ви зможете обрати не тільки лазер для видалення татуажу брів, але й іншу техніку для кріотерапії та догляду за обличчям і тілом.

Previous post Стол производственный и другая мебель из нержавеющей стали
Next post На війні загинув 20-річний солдат із Черкащини | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області