Майбутні реабілітологи ЧНУ проходять практику в Resort Medical Park Bukovel | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Студенти ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького спеціальності проходять виробничу практику в Лікувально-оздоровчому комплексі Resort Medical Park Bukovel.

Це сучасний заклад, спеціалізований в наданні високоякісних медичних послуг і професійних процедур для оздоровлення та реабілітації. Спілкування з висококваліфікованим медичним персоналом та робота на сучасному обладнанні дозволяють проводити ефективну практичну підготовку за спеціалізацією «Фізична реабілітація». Студенти опановують методики фізіотерапії: УДХ, магнітотерапію, пресотерапію, електростимуляцію.

Також удосконалюють вправи лікувальної фізкультури, масажу, проводять кардіотестування, опановують гідрокінезіотерапію та бальнеотрепію, методику скелетного витягання (вологе), навчаються працювати на кінезіотерапевтичній системі Levitas.

Така практика дає можливість студентам перевірити свій професіоналізм, вивчити реальні ситуації та удосконалити отримані під час навчання знання.

За інформацією пресслужби ЧНУ імені Богдана Хмельницького

Previous post Як оформити закордонний паспорт дитині? | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post На Богдана з нетерпінням чекають на висадку сакур