Майже 65 тис. грн збитків завдав порушник на річці Гірський Тікич — Новини Черкащіни

07 травня 2022, 23:01

6 травня в ході рейду Черкаським рибоохоронним патрулем спільно з працівниками поліції виявлено грубе порушення Правил рибальства.

Так, о 5 годині на річці Гірський Тікич в селі Гордашівка Звенигородського району Черкаської області виявлено громадянина, який під час воєнного стану та нерестової заборони з човна здійснював вилов риби забороненим знаряддям лову — риболовною мисиновою сіткою, довжиною 35 м, крок вічка 20×20 мм. В результаті вчинених дій було виловлено рибу краснопірка — 34 екз., товстолоб – 1 екз., окунь- 1 екз., верховод – 1 екз. та рака, загальною вагою 2 кг.

Сума нанесених збитків складає 64 889 грн. Оформлено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

279495936_309821464663535_4182345954471973248_n

Знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси та човен — вилучено працівниками Нацполіції. За фактом вчиненого правопорушення внесено відомості до ЄРДР за ознаками злочину передбаченого ст. 249 ККУ (незаконне зайняття рибним промислом).

Про це повідомляє Черкаський рибоохоронний патруль.

Джерело

Previous post Які потреби та пропозиції черкаських користувачів опубліковані на Нацплатформі продбезпеки — Новини Черкащіни
Next post Сьогодні відзначають День матері. Історія та традиції свята