Матір, яка втопила двох дітей у кар’єрі на Рівненщині, помістять до спеціального медичного закладу | Кримінальні новини

28.01.2024 16:30

Прокурором Вараської окружної прокуратури до суду скеровано клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно матері, яка втопила у водоймі двох своїх малолітніх дітей.

В ході досудового розслідування встановлено, що 23 серпня 2023 року у селі Сопачів Вараського району, 42-річна жителька привела до місцевого кар’єру двох своїх синів, 7 та 6 років, і втопила їх у водоймі.  Одного з них матір силою тримала у воді, доки той не перестав опиратися, а іншого зіштовхнула з дерев’яного помосту на глибину, знаючи, що дитина не вміє плавати. Чоловік побачив дружину лише коли та поверталася від водойми без дітей, вона одразу зізналася у скоєному.

Психолого-психіатричною експертизою жінку визнано неосудною, через хворобу вона не мала можливості усвідомлювати свої дії та керувати ними.

Досудове розслідування проводили слідчі СВ Вараського РВП ГУНП в Рівненській області.

За матеріалами Рівненської обласної прокуратури

Источник

Previous post Поліцейські розшукали дівчину, яка втекла з Черкас на Кіровоградщину — Новини Черкащіни
Next post На Сумщині суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві власного батька | Кримінальні новини