Медики ТРО рятували постраждалих в ДТП

Деталі

На сторінці 118 окремої бригади територіальної оборони написали про медиків підпозділу, які рятували життя людей не лише на фронті.

Так днями на трасі Е50 в районі села Пантаївка сталося ДТП. Свідками жахливого лобового зіткнення позашляховика з білою «Ладою» стали офіцери бригади, які поверталися в Черкаси із Донбасу. Серед військовослужбовців були фельдшерка Анжеліка Слюсаренко та майор медичної служби 118-ї бригади Костянтин Тихонов. Саме він і взявся керувати рятувальною операцією.

Виконуючі чіткі та швидкі накази бойового медика військовослужбовці вивільнили жінку із понівеченого легковика. В той час Док та Анжеліка надали першу допомогу водію «Лади», який лежав на асфальті поруч із місцем зіткнення.

Переконавшись, що життю водія нічого не загрожує, майор Тихонов оглянув жінку, надав їй першу медичну допомогу, наклав шину на пошкоджену ногу і передав потерпілих лікарям «швидкої», які тоді вже прибули на місце ДТП.

scroll back to top

Previous post Нацполіція запустила новий мобільний додаток із пошуку зниклих дітей
Next post Молоді дубочки висаджують лісівники Смілянщини