Меморіальна дошка на відділку поліції. Вшанували загиблого колегу

Деталі

Днями виповнюються роковини загибелі капітана поліції зі Сміли Ігоря Мельника. Пам’ять про нього увіковічнили його колеги. Про це повідомив міський голова Сміли. На фасаді будівлі відділу поліції №2 Черкаського районного управління поліції відкрили почесну дошку.

Старший інспектор відділу вибухотехнічної служби поліції Черкаської області Ігор Мельник загинув під час виконання службового завдання 7 грудня 2022 року, підірвавшись на ворожих мінах у Херсонській області. Це була велика трагедія для міста та області, тоді разом з Ігорем загинуло ще троє його колег. Згодом його було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).
Право відкрити пам’ятну дошку надали матері Ігоря Галині Михайлівні. На відкриття та освячення меморіалу прийшли рідні воїна, друзі, знайомі, колеги.

«Ігор Мельник був прикладом для всіх своїх колег. Він демонстрував, що справжня мужність полягає не тільки у фізичному гарті, але й у внутрішній силі характеру та глибокому патріотизмі. Навіки в строю!»- написав Сергій Ананко.

scroll back to top

Previous post У річницю загибелі 6 колег поліцейські області створили пам’ятне відео
Next post Обирали голову і вчилися медіаграмотності: в облраді для студентів влаштували «день відкритих дверей» — Новини Черкащіни