Минулої доби та минулої ночі ворог обстріляв понад 15 населених пунктів Харківщини, є поранені, — голова ОВА | Кримінальні новини

09.02.2024 10:30

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Уди, Стрілеча, Вовчанськ, Бударки, Чугунівка, Тополі та ін.

Окупанти завдавали авіаударів по населеним пунктах Стариця, Іванівка, Кислівка.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 5 атак біля Синьківки та Іванівки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

О 00:15 відбувся ворожий обстріл БПЛА «Shahed» с. Коропове Зміївської тергромади. Завдано щонайменше 7 ударів. Рятувальники ліквідовували пожежі в будівлі готелю, літнього майданчику ресторана. Також пошкоджено 3 автівки. Постраждав 47-річний цивільний чоловік-охоронець, медичну допомогу надали на місці. Внаслідок інших ударів пошкоджені приватні житлові будинки, триповерхова будівля відпочинкового комплексу, їдальня.

О 19:00 внаслідок обстрілу с. Івашки Богодухівського району завдано руйнувань двоповерховому житловому будинку, приватному будинку, приватному підприємству, газомережі. Без постраждалих.

О 16:45 внаслідок обстрілу м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих.

О 15:55 відбувся ворожий обстріл с. Олександрівка Богодухівського району. Без постраждалих.

О 14:00 внаслідок обстрілу с. Липці Харківського району. пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих.

О 13:00 внаслідок обстрілу м. Вовчанськ Чугуївського району завдано руйнувань приватному будинку, господарчій споруді, паркану. Без постраждалих.

О 12:15 внаслідок обстрілу с. Козача Лопань Харківського району пошкоджено газо – розподільчий пункт. Без постраждалих.

Протягом доби на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 21,67 га територій, знищили 250 вибухонебезпечних предметів.

Источник

Previous post Інформація щодо ворожих обстрілів Миколаївщини за минулу добу станом на ранок 09 лютого, — голова ОВА | Кримінальні новини
Next post На Львівщині заступника начальника райвідділу поліції викрито на хабарництві. ФОТО | Кримінальні новини