На благодійному аукціоні від Пласту можна придбати зустріч з Іреною Карпою — Новини Черкасс

Понад 40 українських зірок долучилися цього року до Пластового аукціону зустрічей: Святослав Вакарчук, Макс Кідрук, Оксана Муха, Оля Мартиновська тощо. Серед них і письменниця та журналістка Ірена Карпа, родом із Черкас. Ексклюзивні лоти — футболки, підписані Валерієм Залужним та Кирилом Будановим. Мета аукціону — зібрати мільйон на тепловізори для пластунів та пластунок на передовій.

Українські зірки пропонують переможцям аукціону унікальні зустрічі. Режисер фільму “Мої думки тихі” Антоніо Лукіч організує екскурсію місцями зйомки, Роман Вінтонів (Майкл Щур) запрошує на спільний похід на стрільбище, а суддя “МастерШефу” Оля Мартиновська завітає в гості до переможця і приготує сніданок. Письменниця Ірена Карпа пропонує офлайн-зустріч. Також серед лотів — особливі предмети: вишиванка від бренду “Етнодім”, як у голлівудської акторки Кетрін Винник, футболки з підписами Валерія Залужного і Кирила Буданова.

Аукціон стартував 19 грудня на офіційних сторінках Пласту в соціальних мережах: фейсбук, інстаграм. Щоб взяти участь, потрібно вказати ставку в коментарях, дотримавшись правил аукціону. Ставки приймаються до 10 січня 23:59.

Від 24 лютого понад 530 пластунів залишили роботу з дітьми і стали на захист України. Пластова спільнота робить все, щоб зберегти їхні життя. Тож кошти, зібрані на аукціоні, спрямують на закупівлю тепловізорів для пластунів і пластунок на передовій.

Previous post «7 січня відключень електроенергії не планується», – Ігор Табурець — Новини Черкас
Next post Оперативна інформація станом на 06.00 07.01.2023 щодо російського вторгнення, — Генштаб ЗСУ | Кримінальні новини