На блокпосту в Черкасах затримали водія, який перевозив 50 літрів фальсифікованого алкоголю | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Учора, 27 травня, на блокпосту в Черкасах правоохоронці зупинили автомобіль ЗАЗ. За кермом перебував 33-річний житель села Ірдинь, Черкаського району. Чоловік перевозив в автомобілі близько п’ятдесяти літрів алкоголю без марок акцизного податку України.

Поліцейський офіцер громади Руськополянської ОТГ Тарас Громенко склав адміністративні матеріали на порушника за ч.1 ст.164-5 (Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Незаконну продукцію вилучили.

— Наголошуємо, що воєнний час вимагає жорстких методів задля безпеки громадян. При виїздах та в’їздах в місто та районні центри облаштовані блокпости, на яких цілодобово чергують правоохоронці та військові. Поліцейські ретельно перевіряють документи, особисті речі та транспорт. Тож закликаємо громадян дотримуватися правопорядку! — повідомляють у пресслужбі Нацполіції в Черкаській області.

Previous post У Черкасах провели в останню путь двох загиблих на війні солдат | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post Троє жителів Черкащини були проросійськими пропагандистами