На Черкащині під час ремонту школи привласнили понад 200 тисяч гривень

Обвинувальний акт стосовно директора товариства за фактом підроблення документів направлено до суду.

Про це повідомляє пресслужба Уманської окружної прокуратури.

Кримінальне правопорушення скоєне під час проведення за бюджетні кошти капітального ремонту покрівлі  загальноосвітньої школи в смт. Бабанка Уманського району Черкаської області. Підрядник, складаючи офіційні документи про ремонтні роботи, вніс до актів виконаних робіт недостовірні відомості, завищивши обсяг та вартість виконаних робіт на суму 274 тис грн, спричинивши збитків за зазначену суму.

Санкція ч. 4 ст. 191 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та ч. 2 ст. 366 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Джерело

Previous post Звенигородські поліцейські впіймали двох наркоторгівців | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post На Черкащині поліцейські протягом години розшукали двох дітей, які пішли з дому