На Черкащині зареєстрували перший у році випадок ботулізму

 

Випадок підозри на харчовий ботулізм виявили у жителя Городища.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ Держпродспоживслужби у Черкаській області.

Потерпілий 16 березня вживав солоно-сушену рибу (плітка, окунь) з ікрою, власного виробництва. Наступного дня у нього з’явилися характерні симптоми: біль у животі, нудота, блювота, загальна слабкість. 

Після звернення до екстреної медичної допомоги чоловіка госпіталізували до лікарні. Згодом 18 березня з діагнозом гострий панкреатит, (можливий ботулізм), перевели до черкаської лікарні для подальшого лікування.

Джерело

Previous post Загиблого військового з Уманщини посмертно нагородили орденом
Next post Україна — на 111 місці у рейтингу найщасливіших країн світу

Добавить комментарий