«На фінішній прямій», — Ігор Табурець про опалювальний сезон на Черкащині — Новини Черкас

На Черкащині завершується опалювальний сезон. На сьогодні в області і централізовано, і власними котельнями ще опалюються 45% об’єктів соціальної сфери. Ідеться про школи, садочки та медзаклади. Про це інформує начальник ОВА Ігор Табурець.

– Ми ретельно готувались до опалювального сезону 2023/24 і отримали потрібний результат: стабільно пройшли, – наголосив керманич області. – Незначні аварійні ситуації, що виникали, ліквідовували у стислі терміни. Дякую всім громадам і підприємствам галузі за роботу, а також споживачам за вчасний розрахунок за послуги! Окремо – нашим силам ППО за захист інфраструктури!

За традицією в області, не зволікаючи, розпочинають готуватися до нового опалювального сезону. Пропрацьовують можливі ризики та шукають ефективні рішення задля максимальної стійкості громад і області в цілому.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

• Facebook Черкаської ОВА
  • Facebook начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця
  • Телеграм-канал Ігоря Табурця
  • Ватсап-канал Черкаської ОВА

Джерело

Previous post Необережне поводження з вогнем: у кожному районі Черкащини гасили пожежу сухої трави (ФОТО) — Новини Черкасс
Next post “Щоб вона зрозуміла, що вона тільки моя”: суд обрав запобіжний захід 19-річному підозрюваному у жорстокому вбивстві в Умані | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області