На Одещині внаслідок потрійної ДТП постраждали двоє людей. ФОТО | Кримінальні новини

25.01.2023 22:30

Дорожньо-транспортна пригода сталася біля селища Нові Біляри. Попередньо поліцейські встановили, що 33-річний водій легкового автомобіля «Daewoo» не впорався з керуванням і допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Man», який був запаркований на узбіччі. Від зіткнення легковик відкинуло на інший бік дороги, де він зіткнувся зі ще однією запаркованою вантажівкою «Volvo».

Постраждав кермувальник «Daewoo» та його 40-річний пасажир, їх обох доставили в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Водій обійшовся переломом ноги, а от його знайомий перебуває в реанімаційному відділені у комі.

Від керманича відчувався різкий запах алкоголю, але від перевірки на стан сп’яніння чоловік відмовився.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та співробітники відділення поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 2.

Правоохоронці затримали чоловіка.

Нині поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває слідство.

За матеріалами поліції Одеської області

Источник

Previous post На Київщині легковик вилетів у кювет та поховав під уламками водія та пасажира. ФОТО | Кримінальні новини