На посаду директора Малостаросільського психоневрологічного інтернату пропонують призначити Любов Голобоку

Деталі

Обласна постійна комісія з питань охорони здоров’я та соціального захисту пропонує призначити новий керівників для чотирьох комунальних підприємств на Черкащині.
Про це повідомляють в обласній раді.
Зокрема, на посаду директора Малостаросільського психоневрологічного інтернату пропонують призначити Любов Голобоку.

Любов Анатоліївна до цього виконувала обов’язки директора та була єдиною кандидаткою на посаду. Вона має повну вищу освіту, закінчила Український державний аграрний університет за спеціальністю «Бухгалтерський аналіз господарської діяльності в сільському господарстві», кваліфікація економіст з бухгалтерського обліку в сільському господарстві. Має 13-ий ранг державного службовця, була депутатом Смілянської районної ради та головою бюджетної комісії районної ради VII скликання.
За свою трудову діяльність працювала бухгалтером та економістом на різних підприємствах та в органах місцевого самоврядування. Із 2018-го року була директором у Малостаросільському психоневрологічному інтернаті, або ж виконувала обов’язки керівника.

scroll back to top

Previous post СКП «Комунальник» може вивозити сміття із Балаклеївської сільської ради
Next post Для Сміли виділяють 22 мільйони гривень на ремонт КНП «Смілянська міська лікарня»