На Рівненщині обрано запобіжний захід жорстокому вуличному кривднику пенсіонера | Кримінальні новини

17.03.2023 14:30

Нагадаємо, двома днями раніше на вулиці Садовій у Радивилові 34-річний волинянин наніс тілесні ушкодження 76-річному пенсіонерові та зірвав із його ременя чохол із мобільним телефоном. Грабіжника оперативно затримали поліцейські сектору реагування патрульної поліції неподалік від місця скоєного злочину. У процесуальному порядку його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом відкритого викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі за погодженням із прокуратурою повідомили зловмисникові про підозру та підготували клопотання про обрання запобіжного заходу.

Суд задовольнив клопотання слідчого у повному обсязі та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 діб.

За матеріалами поліції Рівненської області

Источник

Previous post Карась розповів, допоки у Черкасах може тривати опалювальний сезон
Next post У Львові 20-річний наркодилер під час затримання ще й надумав опиратися поліції | Кримінальні новини