На вихідні в області прогнозують квітневу температуру | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

На відміну від сонячного та сухого початку березня на поточному тижні погода змінилась: збільшилася хмарність, яка обмежила приплив сонячного тепла, температура дещо знизилася. До того ж — випали опади, найбільше — у Жашкові, Умані, Звенигородці та Чигирині 20-30 мм — майже місячна норма, на решті території області всього 5-8 мм-14-21% місячної норми.

Причина — активізація циклонічної діяльності над Центральною та Південною Європою.

У п’ятницю, 15 березня, погоду Черкащини формуватиме масштабна улоговина циклону з півдня. Часом дощ, більш інтенсивний у південній частині Черкащини. Впродовж доби температура 0-5° тепла.

У вихідні буде тепло, температурний фон квітневий: вночі 0-5° тепла, вдень 7-12° тепла. Південні вітри та часом невеликі дощі.

Наступний тиждень пройде з характерним одноманітним типом метеоумов – переважанням хмарної погоди та майже щоденними опадами різної інтенсивності у вигляді дощу, іноді з мокрим снігом. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

Previous post Звенигородця відправили у в’язницю за ДТП, у якій постраждала дитина | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post За рік на Черкащині зареєстровано понад 480 випадків туберкульозу | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області