Наш економічний фронт тримають справжні сміливці, — Ігор Табурець — Новини Черкас

На Черкащині обживаються релоковані з областей, де точаться бойові дії, підприємства. Одне з таких остаточно переїхало в область з Луганщини, і вже тут на повну поновило виготовлення опалювальних панелей. Відвідав потужності підприємства начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

– Історія одного з релокованих підприємств на Черкащину – черговий доказ сміливості наших виробників, – наголосив Ігор Табурець. -Уявіть, воно двічі постраждало від російських окупантів – у 2014 та 2022 роках. І не здалось!

Засноване в Луганську, виробництво працювало до окупації міста у 2014 році. Тоді до Черкас вдалось перевезти лише частину комплектувальних. Тут компанія з нуля відкрила збиральну дільницю.

Згодом набрала обертів і потребувала вже масштабного виробництва. Його вирішили розташувати у Кремінній на Луганщині – поближче до постачальників. Уже у 2022 році в це місто теж прийшли окупанти.

– Тепер підприємство остаточно облаштовується на Черкащині, – розповів очільник області. – На жаль, вивезти обладнання з окупованої території не вдалось, лише основні комплектувальні. Але співвласники компанії Ілля та Владислав налаштовані рішуче і лише на розвиток. Від Обласної військової адміністрації надаємо всю необхідну підтримку.

Відзначимо, на сьогодні в область уже релоковано 19 підприємств. Ще 12 – у процесі.

Наші контакти:
business.ck.ova@gmail.com

Джерело

Previous post 19-річчя відзначає Черкаський зональний відділ військової служби правопорядку — Новини Черкас
Next post Прямий діалог із підприємцями — один із пріоритетів моєї роботи, — Ігор Табурець — Новини Черкас