Наш район –осередок потужного волонтерського руху

Деталі

Сьогодні в Україні відзначають День волонтера. І дуже символічно, що День волонтера напередодні Дня ЗСУ. Тому що нині наша Україна – це ЗСУ, Україна – це волонтери. І волонтерські сили надзвичайно важливі.
«Бути волонтером значить допомагати, турбуватися, підтримувати, віддавати частку себе. Волонтери — це люди, які поруч у найтяжчі моменти. Саме волонтери разом з військовими довели усьому світу, що ми незламні. І наш Черкаський район упевнено можна назвати осередком потужного волонтерського руху», – зазначає голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко.
За її словами, благодійні вантажі з-за кордону, наповнення гуманітарних хабів, допомога внутрішньо переміщеним особам, підсилення наших захисників і захисниць — це все завдяки нашим дорогим волонтерам, зокрема, і смілянським.
«Уклінно дякую кожному з вас за плідну взаємодію, за безліч добрих справ, які ми зробили разом! Зі святом! З Днем волонтера», – підсумовує Валерія Бандурко.

scroll back to top

Previous post На РПЗ, Богдана і Шевченка також планують відкрити «пункти незламності»
Next post Черкаський хореографічний колектив здобув відзнаки всеукраїнського конкурсу — Новини Черкащіни