Наступила ногою на горло та придушила: у річці на Черкащині знайшли мертвого чоловіка

У Городищі знайшли тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Напередодні він посварився із матір’ю.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП у Черкаській області.

До поліції звернулася 71-річна жінка і повідомила, що після сварки з нею з дому пішов її 45-річний син і не повернувся. Наступного дня його тіло знайшли у річці. Правоохоронці з'ясували, що після конфлікту з матір'ю чоловік поїхав до знайомих. Утрьох вони випивали, а далі, господиня вирішила провести гостя додому.

Дорогою між чоловіком та жінкою сталася суперечка, яка переросла у бійку. Жінка повалила потерпілого на землю, а потім наступила ногою йому на горло та придушила. Коли побачила, що знайомий не подає ознак життя, скинула його тіло до річки.

Правоохоронці затримали 58-річну місцеву жительку, яку підозрюють в умисному вбивств (за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Санкція передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо обрання затриманій запобіжного заходу.

Джерело

Previous post “Довели до самогубства?”: Поліція відкрила провадження за фактом загибелі уманської школярки | Черкаські новини — суспільство
Next post На Черкащині сталася пожежа в дитячому садочку